Kenda Lastikleri İncelemesi: Güvenli ve Dayanıklı

Tam bir karmaşa haline gelmeden önce bir lastiği ne kadar ucuza satın alabilirsiniz? Bu, pek çok heveslinin kendine sorduğu bir soru ve ne yazık ki pek çok insanın değil. Aracınızda iyi lastiklere sahip olmak, çeşitli hava koşullarında güvende olmak demektir. Kısa fren mesafelerine, yüksek düzeyde konfora ve uzun sırt ömrüne sahip olmak demektir.

Ne yazık ki, pek çok ucuz lastik bu nitelikleri sağlamaz. Genellikle hemen hemen her kategoride ve özellikle kaygan yüzeylerde kaybedersiniz. Ucuz lastikler güzel bir satın alma gibi görünebilir, ancak güvenliğe asla fiyat biçmemeniz gerektiğini unutmayın. Ve işte burada Kenda’nın lastiği devreye giriyor. Şirket ucuz lastikler tasarlayıp üretiyor, ancak Lionhart, Lexani ve Ironman gibi bazı Çinli rakipler kadar ucuz değil.

Dahası, Kenda Tyres, kıtada halihazırda temel olan bir Amerikan lastik şirketi olan Cooper Tire çatısı altında çalışıyor. Bu harika, çünkü Kenda’nın daha deneyimli Cooper Tire’ın bazı gelişmiş sırt bileşenlerini ve sırt desenlerini ödünç alabileceği anlamına geliyor. Aynı zamanda, piyasadaki en ucuz Çin lastiklerinin aksine, lastiklerin tamamen geliştirildiği ve araştırıldığı anlamına geliyor.

Kenda, bisiklet, motosiklet ve ATV topluluğu içinde çok popüler olan Tayvanlı bir şirkettir. Bu nedenle, şirketin binek otomobil lastiklerinin zorlu rekabete kıyasla nasıl performans gösterdiğini görmek ilginç olacak.

En İyi 5 En İyi Kenda Lastikleri

1. Kenda Vezda Touring A / S

En İyi Dört Mevsim Turing Lastiği

2. Kenda Vezda UHP A / S

En İyi Performans Lastiği

3. Kenda Klever H / T2

En İyi Otoyol Lastiği

4. Kenda Klever S / T

En İyi Crossover Touring Lastiği

5. Kenda Vezda Eco

En İyi Düşük Yuvarlanma Direnci Lastiği

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir