Kenda Lastikleri

Kenda, Tayvan, Çin Halk Cumhuriyeti, Vietnam ve Endonezya’daki üretim tesisleriyle 1962’den beri Tayvan’da pnömatik lastik üreticisidir. Bisikletler, motosikletler, ATV’ler, römorklar, otomobiller ve endüstriyel ekipmanlar için lastikler üretiyorlar.

Kenda, 2010 yılında dünyanın en büyük 27. lastik üreticisiydi. Kenda, 2003 yılında Çin’deki Cooper Tire & Rubber Company ile başlattığı 200 milyon dolarlık ortak girişimde sahip olduğu yüzde 50 hisseyi 2011’de satmaya karar verdi.

Kenda lastikleri, bütçenize zarar vermeyen olağanüstü bir kalite ve fiyat kombinasyonudur. Markanın ürünleri, uygun bir fiyata güvenlik ve konfor arayan sürücüler için tasarlanmıştır. Kenda lastikleriyle sürüş çok iyi bir izlenim bırakıyor. Markanın ürünleri, en ileri teknolojilere göre ve en yüksek kalitede malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Kenda lastikleri çok güvenilirdir ve uzun ve sorunsuz bir lastik ömrü garanti eder.

Yaz lastikleri, üç tür lastikten biridir. Bu tür lastikler, 7 ° C’den yüksek sıcaklıklarda iyi performans ile karakterize edilir. Lastikler, uygun kavrama ve kısa fren mesafesi sağlayacak özel bir kauçuk karışımı kullanılarak üretilmiştir. Aracınıza uygun yaz lastikleri mi arıyorsunuz?

KolayOto mağazası, güvenlik ve kalite standartlarını karşılayan zengin bir yaz lastiği yelpazesi sunar. Burada kesinlikle ihtiyaçlarınıza uygun ve yaz koşullarında araba sürmenin keyfini çıkarmanızı sağlayacak bir yaz lastiği modeli bulacaksınız.